0
Fudbal

Foto: Starsport

OSUĐEN BIVŠI FUDBALER PARTIZANA: Preti mu do 4 i po godine zbog pokušaja ubistva!

Objavljeno: 01.08.22 u 11:14

Doneta je presuda Nikoli Malbaši, koji je 8. jula 2020. godine pokušao da ubije Igora Neškovića.

Od 19. jula 2020. godine Malbaša se nalazi u pritvoru, a odlukom Višeg suda u Beogradu, od danas će biti prebačen u kućni pritvor sa nanogicom.

Zamenik višeg javnog tužioca je zatražio od suda da kazna bivšem fudbaleru Partizana bude najmanje 10 godina, stoga na izrečenu presudu i odbrana i tužilaštvo imaju pravo žalbe.

Incident se desio u kolima Igora Neškovića, a Malbaša je dao izjavu u kojoj pominje ulazak trećeg, nepoznatog muškarca u automobil koji je prvo njega udario u potiljak, a zatim nožem ranio Neškovića.

– Ja sam se okrenuo i video nož koji se zabio Igoru u grudi. Igor se uhvatio za oštricu, a i ja sam se uhvatio za nož u nameri da ga otmem, što sam i uspeo. Taj čovek je otvorio vrata i otrčao. Igor mi je rekao da bežim da me ne napadne ponovo i ja sam sa nožem otrcao u suprotnom pravcu ka svojoj kući – ispričao je bivši fudbaler pred sudom, ali nije otkrio ime tog muškarca, niti je želeo da odgovara na pitanja.

Malbaša je nakon ovog događaja bio u bekstvu, a nakon 11 dana, odnosno 19. jula 2020. godine se predao policiji i od tada se nalazi u pritvoru. Sa druge strane, protiv Neškovića se pred Višim sudom vodi postupak u kojem je on optužen za drogu, oružje i tešku krađu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter