3
Domaći fudbal

Ostoja Mijailovic President KK Partizan-Zeljko Obradovic Promocija Novi Trener Head coach Beograd, 28.06.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

OSTOJA SE BORI I ZA FK PARTIZAN: „Uprava mora da prepusti funkcije stručnim ljudima, bojim se da će klub nestati“!

Objavljeno: 01.08.22 u 09:02

Predsetnik košarkaške sekcije JSD Partizan kritikuje rukovodstvo fudbalskog dela društva.

FK Partizan se nalazi, deluje, u nikada težoj situaciji, kako rezultatski, tako i logistički, dok je u KK Partizanu, iako još uvek nema trofeja, izborena Evroliga, finansijska podloga za najviše ciljeve i izuzetno respektabilan roster, a jedan od najvažnijih ljudi za postepeno dizanje nekadašnjeg prvaka Evrope, Ostoja Mijailović, pričao o svojim kolegama iz uprave trenutno sedmoplasirane ekipe Superlige Srbije.

Milos Vazura
Fudbal-Pocetak Priprema za Super League Season 2021/2022
Beograd, 06.02.2021.
foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Mogu da kažem da je očigledno da rukovodeća garnitura mora da prepusti svoje funkcije sposobnijim ljudima“ , rekao je Mijailović, a preneo Kurir.

Fudbal je ovih dana izuzetno profitabilan sport. FK Partizan je veliki fudbalski brend i siguran sam da uz dobro i domaćinsko rukovođenje veliki deo klubova u sportskom društvu može da živi na račun fudbalskog kluba. Uostalom, takva praksa već postoji u Evropi, pogledajte Barselonu, Real, Fenerbahče. Moraju da se gledaju pre svega i svih isključivo interesi kluba, a ne jednog ili grupe pojedinaca. Imovina sportskog društva je nedopustivo zapuštena.“, nastavio je Mijailović.

FOTO: STARSPORT

 

Za kraj se dotakao i ćutanja velikog broja legendi tog kluba.

Žao mi je što legende kojima je deo života bio i ostao Partizan na sve ovo ćute. Tek se poneko oglasi, zašto je tako? Traže se krivci u državi, trenerima, sportskim radnicima, navijačima… A svi znaju do čega je i do koga je. Još malo ćutanja i bojim se da će FK Partizan nestati“, završio je Mijailović.

0
0

3 Komentara

  1. .!. XXAAXXAA .!. Toliko qluposti na yednom mestu ooodAVno nisam procitao od jednog rent-a-Car narikacha…jbg. ako vec ne verujes meni, pitaj adzica, lukica, pixiya itd itd i ostale vase autoCleptomane, sto se ‘pametnog’ i uspesnog poslovanja u devastiranom vam FK od strane sopstvenih ‘leqendi’ tice, napali su sopstveni budzet do kraya-do yaya, tj. do poslednje bance „qanu moy, nista iza sebe ostavili nisu, i da vam ne bi ‘nasheq’ zUTOG bORISA (udelivsi vam qasspROM..), ooodavno bi na smetlistu bili, kao i u kosarci sto ste.. .!. XXAAXXAA .!. ..a sto se kosarke tice, tu je iluzorno i maximalno qlupo pricati sa Evropskim Sampionima i najuspesnijim Srpskim kk brendom ikada, toliko legendi (igracke, kosarkaske..), kako KKP, toliko i repke Srbije, samo mogu da kazem VELIKO TI HVALA MOJ KK PARTIZANe sto postojis, za razliku od uqasenog i beznacajnog crvenog kk, kako tog uqasenog, tako i ovog, takodje beznacanog frankenstayna koji NISTA nije uradio za (a ni osvojio u EU okvirima) Drz. Srb. koja ga je obasipala $$$$$$ vise nego sheik svoye Coor***VE ispod shatre (u vasem slucaju cerqarske satre.).. jbg. mozda i ovaj put napadate 17 mesto u placenickoy vam EL…!. XXAAXXAA .!.
    PARTIZAN-MIT ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Unistenje FKP je (izmedju ostalog..) pocelo dodelivsi (zuti bORIS&Co) sponzorstvo qasspROM-a Coor***VI crvenoj, dok se FKP sam snalazio kako je znao i umeo..!!!
    PS..FKP MORA DOBITI SVA NOVCANA SREDSTVA, SADA, ODMAH, KOJA JE qasspROM ULOZIO U Coor***VU U PREDHODNOM (decenijskom) PERIODU…I FKP BI BIO U VELIKOM NOVCANOM PLUSU, NIKAKO U DUGU…!!!! Samo ce se tako ISPRAVITI VELIKA NEPRAVDA PREMA VELIKOM BROJU GRADJANA R. Srb. (GROBARIMA) i FKP!!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Dok je tvoj zlocinacki klub i najkriminalniji klub Partizan decenijama sa rukovodstvom drzave unistavao Zvezdu tada ti je bilo sve po meri je li gnjido?
      Dok je KK CZV igrala sa juniorima vi se sladili!
      O kojim ti finansijama pricas a nije te sramota?
      Pa i dan danas dobijate vise para od drzave kako u fudbalu a o kosarci da ne pricamo!
      Tu ste tek izmuzli i drzavu i ovaj narod!
      Potpuno nezasluzeno uslii u El( drzava vam platila 7 miliona eura posebnu pozivnicu)
      A odakle sad silni milioni za Obradovica i njegov tim?
      I tu pricas o nekoj pravdi decko?
      A cisto onako usput da znas da 70% Srbije i Balkana navija za CRVENU ZVEZDU tako da ti tvoji snovi o vasoj nekakvoj vecini su odmah rasprseni!
      Najveca pravda prema narodu i drzavi Srbije bi bila da vas nema jer ste to zasluzili vasim kradjama,lazima,otimanjima kapom i sakom od svih u ovoj zemlji Srbiji i ti pricas o nekakvom ispravljanju pravde?
      Pravda bi bila ti da ste kaznjeni za sva zlodela koje ste radili!
      Ali ne vi ste jedini ispravni borci za pravdu ali znas kada?
      Ne znas,e pa onda kada na vrbi rodi groždje a to je NIKADA!
      Dok ste otimali sve i u Zvezdu nista nije ulagano decenijama bilo vam je super sve je li bagro?
      E pa nema vise bagro obraza goreg od djona toga!
      Zvezda svoje rezultate naplacuje u EVROPI!
      Nazalost nije ovo ni promil onoga sto tvoj Partizan zasluzuje!
      A GASPROM JE SAM IZABRAO KLUB!
      A TO JE SVETSKI I EVROPSKI ŠAMPION CRVENA ZVEZDA!
      Tu kad hoces da ispravis nepravdu pocinjes od tvog Partizana i zavrsavas sa tim istim Partizanom jer je taj tvoj Partizan klub koji je najkriminalniji na svetu! Toliko o tvojoj pravdi!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter