1
Domaći fudbal

FOTO: TV Arena Sport printscreen

OGLASIO SE KAPITEN RADNIČKOG NAKON SUKOBA SA STOJIĆEM: ‘Snimci su izvučeni iz konteksta – Igrač mojih godina to sebi ne može da dozvoli!’ (VIDEO)

Objavljeno: 01.08.22 u 17:51

Kaje se zbog svog postupka!

Radnički iz Niša pretrpeo je poraz od ekipe TSC-a na domaćem terenu, a meč je obeležio sukob kapitena Radničkog – Aleksandra Pejovića i defanzivca TSC-a Nemanje Stojića. Glavni arbitar Milanović isključio je Pejovića, a evo šta je ‘hladne glave’ imao da poruči ‘nosilac trake’ tima iz Niša.

‘Mislim da je u medijima malo više prenapumpana čitava priča. Izvučeni su snimci i slike iz konteksta i na osnovu toga pravljena priča. Priznajem da je moja greška i da igrač mojih godina to nije sebi mogao da dozvoli. Razumem i novinare da moraju da pišu o spornim situacijama. Samo sam želeo da stignem loptu, nikakvu lošu nameru nisam imao.’ – u razgovoru za Sport Klub rekao je i potom dodao:

‘Žao mi je što sam ostavio saigrače na cedilu, ali i zbog štete koju sam načionio klubu. Ne znam još koliko ću biti kažnjen, očekujem u narednih par dana konačnu odluku iz FSS!’ – zaključio je Pejović!

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter