0
Fudbal

From left Lazar Jovanovic Nikola Aksentijevic Nikola Stulic and Sava Petrov celebrate Fudbal-UEFA Conference League Second qualifying round, 1st leg-Gzira v Radnicki Nis Attard, 21.07.2022 foto: Starsport.rs ©

NOVO POJAČANJE U NIŠU: Pokušaće da pomogne Nišlijama nakon užasnog starta sezone!

Objavljeno: 01.08.22 u 09:18

Kasno za Evropu, ali sezona je maraton.

Fudbalski klub Radnički iz Niša susreo se sa košmarnim startom sezone, do sada su uspeli da izvuku samo jedan bod u domaćem prvenstvu, nakon remija sa Partizanom, gde su duboko u nadoknadi primili gol za izjednačenje, dok su u Evropi šokantno eliminisani od otpisane Gzire, nakon jedanaesteraca.

Ipak, Radnički je nastavio i sinoć sa lošim predstavama, pa su i nadigrani od TSC-a na svom stadionu. Ali, kako se najavljivalo ovih dana, pojačanje stiže na Čair, a u pitanju je kamerunski centralni defanzivac Etunge Emogu Tijeri, rođen pre 22 godine.

Kako prenosi Sportski žurnal, on je već u subotu na treningu pokazao izuzetan kvalitet, i da ostaje žal što klub sa Čaira nije pojačao desetak dana ranije. Njemu će društvo u Radničkom praviti još jedan Kamerunac Jamkam, koji se sinoć vratio u tim nakon preležane malarije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter