0
ATP

FOTO: Twitter

IVANIŠEVIĆ OTKRIO ĐOKOVIĆEV PLAN: Da li će Nole uspeti da ga ispuni?!

Objavljeno: 01.08.22 u 11:42

Bivši teniser i trener Novaka Đokovića, Goran Ivanišević istakao da Nole nikada nije bio motivisaniji da ostvari svoj konačan cilj.

Jedan od najboljih sportista svih vremena se vredno sprema za predstojeći US Open, dok čeka konačnu odluku organizatora po pitanju njegovog učešća na istom.

Čak i ako ne dobije zeleno svetlo za odlazak u Ameriku, Novak ima zacrtani cilj, koji je Goran Ivanišević otkrio za agenciju Hina.

– Razgovarao sam nekoliko puta sa njim o tome, cilj mu je da igra još pet godina i dođe do 30 Grend slemova. To je nešto što je oduvek imao na umu. Ako ne bude povređen, verujem da je u stanju da dostigne ovaj cilj – rekao je Ivanišević, a zatim istakao kako je verovao da će Nadal i Đoković prestići Federera po broju osvojenih Grend slemova.

– I pre nego što sam postao Noletov trener, rekao sam da će zajedno sa Nadalom na kraju osvojiti više Grend slemova od Federera. Ako su zdravi, nemaju granice. Mislim da će nastaviti da pobeđuju – bio je jasan teniski stručnjak.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter