0
Evroliga

Dzanan Musa ABA liga Crvena Zvezda - Cedevita 14.1.2018. Januar 13. 2018. (STARSPORT/Pedja Milosavljevic)

DŽANAN MUSA ODUŠEVIO ČITAVU SRBIJU: Mislim da su najveći favoriti ako odu sa Jokićem – tamo su najbolji navijači!

Objavljeno: 01.08.22 u 12:38

Posebno je skrenuo pažnju na Partizan.

Iako se spominjao kao potencijalno pojačanje beogradskih crno-belih, Džanan Musa je potpisao ugovor sa Realom iz Madrida. Ipak, koliko poštuje srpsku košarku, kao i večite rivale, Musa je otkrio u podkastu „Inkubator“ gde je govorio o atmosferi u Beogradu, koja oduševljava sve ljubitelje košarke.

Kad igramo tamo, toliko je zagušljivo da ne vidiš koš. Kad sam malo odrastao, shvatio sam šta treba da radim. Oni su jedni od najboljih navijača. Sada su za mene najbolji navijači Real Madrida, počeo je Musa.

Luka Mitrovic head coach Zeljko Obradovic Ilija Belosevic Crvena Zvezda – Partizan ABA liga finale May, 29. 2022. Belgrade Serbia.
29.5.2022. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Potom se osvrnuo i na timove koje sklapaju Partizan i Zvezda, rekavši da rade odličan posao. Takođe je poželeo i jednima i drugima pobede, osim kada igraju protiv njegovog Reala.

– Što se tiče pojačanja Partizana i Zvezde, mislim da sjajan posao rade. Pogotovo Partizan, doveo je već Egzuma, doveo je Nanelija, doveo neke igrače koje ja nisam nikad mogao da zamislim da će biti u Partizanu. Na čelu sa Željkom mislim da će to biti prava priča. Obema ekipama želim sve najbolje, mislim da su oni jako dobri protivnici u Evroligi. Nadam se da će dobijati utakmice osim kad igraju protiv nas.

(190914) — BEIJING, Sept. 14, 2019 (Xinhua) — Nikola Jokic (L) of Serbia competes against Patrik Auda of the Czech Republic during the Classification Games 5-6 between the Czech Republic and Serbia at the 2019 FIBA World Cup in Beijing, capital of China, Sept. 14, 2019. (Xinhua/Meng Yongmin)

Musa je pričao i o šansama Srbije na predstojećem Evropskom prvenstvu, a zaključio je da ćemo biti najveći favoriti ako odemo sa Jokićem.

– Mislim da su najveći favoriti ako odu na Evropsko prvenstvo sa Jokićem. Imaju najboljeg igrača NBA lige, najboljeg igrača Evrolige, najboljeg igrača Evrokupa, a možemo i dalje da idemo. Mislim da su oni ne samo da imaju kvalitet nego imaju i naboj, pobednički duh zbog kojeg idu svaku utakmicu da pobede. Imaju i kvalitet i želju i strast za pobedom, pa mislim da mogu da osvoje, istakao je Džanan Musa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter