0
AdmiralBet ABA Liga

Foto: Starsport

ŽELJKOVA UZDANICA ŽELI F4 EVROLIGE: Hoćemo pobedu u prvom derbiju – ne sumnjam u izbor igrača! (VIDEO)

Objavljeno: 31.07.22 u 16:44

Očekuje nas najuzbudljivija sezona u poslednje vreme.

Košarkaši Partizana vratili su se u Evroligu nakon nekoliko godina „posta“, a shodno tome, sastavlja se i više nego konkurentan tim za najviše ambicije. U razgovoru za Mozzart Sport, mlada uzdanica crno-belih Alen Smailagić koji je protkle sezone stigao iz Golden Stejta, navodi da je već počeo sa treninzima i to pre 3 nedelje.

Počeo sam pre tri nedelje da treniram.Ima nas nekoliko, ali radimo individualno. Svako ima neke svoje programe i metode, sve zavisi od igrača do igrača, lično sam se potpuno prepustio metodama Ace Matovića i Željka Obradovića, znaju šta rade i kako sve treba da izgleda. Verujem im 100 posto. Iskreno, već vidim napredak, očekujem specijalnu sezonu, ne samo za naš igrače, nego i za navijače, trenere, sve ljude u klubu i naravno naše porodice, počeo je Smailagić.

Potom je otkrio ambicije u narednoj sezoni, oduševivši navijače.

Baš se spremamo da iznenadimo! Da napravimo bum ove sezone. Hajde da ne budem skroman…želimo da probamo da gađamo fajnal-for ili da osvojimo sve.

Svestan je košarkaš Partizana koliko iskustvo ima Željko Obradović, pa zaključuje da uopšte ne sumnja u izbor igrača i da njegov trener apsolutno zna šta radi.

Gađamo da pobedimo svakoga, svaku utakmicu, naravno nekada se desi loša utakmica, nekada bolja, ali ne sumnjam u Željka. Toliko dugo je u ovome, može sve da nas školuje o svemu. Ne sumnjam u izbor igrača, sastava, znam on vrlo dobro šta radi…

Alen Smailagic Partizan – Crvena Zvezda ABA Liga Beograd, Srbija 3.6.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Partizan i Zvezda će prvi put odigrati derbi u Evroligi. Nema sumnje da nas očekuje do sada neviđena atmosfera, a srpski reprezentativac ističe da želi pobedu u tom susretu.

Preveliki hajp se stvorio, doduše nije mala stvar, prvi put Zvezda i Partizan su u ovom formatu Evrolige. Želimo da počnemo dobro, da otvorimo u najboljem mogućem stilu čitavu sezonu i u Evroligi i u ABA ligi. Naravno i da pobedimo u prvom derbiju u Evroligi, zaključio je Alen Smailagić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter