0
Evropske lige

Sasa Zdjelar Fudbal-FK Partizan Press Conference Super League Season 2021/2022 Beograd, 26.02.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

ZDJELAR DEBITOVAO ZA CSKA: Moskovljani vodili 2:0, pa se okliznuli pri kraju meča!

Objavljeno: 31.07.22 u 18:16

Upisao je prve minute.

Dugo se po domaćim medijima pričalo kako Saša Zdjelar želi da promeni sredinu i oproba se u inostranstvu, što se na kraju i desilo. Doskorašnji kapiten Partizana je potpisao ugovor sa ekipom CSKA iz Moskve, a danas je upisao i prve minute za ruskog velikana.

Njegov tim gostovao je Nižnjem Novgorodu u okviru 3. kola ruske Premijer lige. Već nakon 22. minuta, CSKA je poveo sa 2:0, golovima Čalova i Kučaeva. Za drugi pogodak asistirao je i bivši igrač Zvezde Milan Gajić, a sve je vodilo ka tome da će lako slaviti, ali je onda je usledila bolja igra domaćih.

Prednost gostiju smanjio je Sulejmanov u 60. minutu, a Zdjelar je na teren ušao 20-tak minuta kasnije. Konačan rezultat postavili su fudbaleri Nižnjeg, tačnije ponovo Sulejmanov, koji je u 85. minutu po drugi put zatresao mrežu CSKA za 2:2.

Nije ovo bio baš sjajan debi za bivšeg kapitena Partizana, a priliku za prvi trijumf imaće 6. avgusta kada njegova ekipa dočekuje Fakel Voronjež.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter