0
Evropske lige

Dusan Vlahovic (C) reacts Srbija v Luksemburg - 2022 FIFA World Cup Qualifier Beograd, 04.09.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

PRVAK EVROPE MOĆAN ZA JUVE: Benzema vodio Real do pobede, Vlahović bezopasan pred 94.000 navijača u SAD (VIDEO)

Objavljeno: 31.07.22 u 09:59

Spektakl velikana usred SAD.

Posle bolnog poraza od Barselone (2:2) u okviru ‘malog El Klasika’ i remija sa meksičkom Amerikom (2:2), fudbaleri Reala iz Madrida zabeležili su svoj prvi trijumf na turneji u Sjedinjenim Američkim Državama, protiv veoma snažnog rivala.

Kraljevski klub je izašao kao bolji iz duela sa Juventusom, a ekipa iz španske prestonice slavila je rezultatom 2:0, dok je po gol viđen u oba poluvremena.

Aktuelni evropski prvak je do pobede stigao golovima Karima Benzeme, koji je bio strelac iz penala u 19. minutu, a drugi gol je bio delo Marka Asensija u 69, posle asistencije Hesusa Valjeha.


(VIDEO:YouTube/Ahmed Mohamed)

Čak 93.702 gledalaca došlo je da isprati duel na stadionu u Pasadeni, pregrađu Los Anđelesa, gde je bila sjajna atmosfera, a Karlo Anćeloti je ovaj duel iskoristio i za svojevrsnu generalnu probu. Legendarni rener je izveo ekipu koja bi 10. avgustra trebalo da igra Superkup Evrope protiv Ajntrahta iz Frankfurta, a psoebno je pohvalio veni red u sastavu Luka Modrić, Kasemiro, Toni Kros.

– Zovem ih Bermudski trougao, jer lopta nestaje kod njih – našalio se Karleto koji je još jednom pohvalio Karima Benzemu, koji je bio veoma zadvoljan i partijom Edena Azara, pošto je Belgijanac odigrao veoma dobro od 63. minuta kada je ušao u igru.

Sa druge strane, mediji u Španiji su likovali zbog partije Dušana Vlahovića, koji je bio bezopasan, doduše, srpski napadač nije ni dobijao previše pravih lopti od svojih saigrača. U pohvalama Davidu Alabi i Ederu Militau, ističe se da su ga odlično sačuvali, dok je Vlahović zamenjen u drugom poluvremenu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter