0
AdmiralBet ABA Liga

Nemanja Nedovic Evroliga, Euroleague, Crvena Zvezda - Panathinaikos 30.12.2020. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

POVRATAK U ZVEZDU I ODMAH SVADBA: Hoće li će ovo biti sezona iz snova za Nemanju Nedovića?!

Objavljeno: 31.07.22 u 18:43

Više nije momak.

Srpski reprezentativac Nemanja Nedović, ovog leta se vratio u svoj voljeni klub – Crvenu zvezdu, koju će naredne sezone predvoditi u Evroligi. Deluje da crveno-beli imaju nikad jači tim, pa bi uz Partizan mogli da se bore za TOP 8 fazu.

Pored povratka među crveno-bele, Nedović je odlučio da „stane na ludi kamen“ sa svojom dugogodišnjom devojkom Minom Milutinović. Dosta zvanica prisustvovalo je njihovom venčanju u Sabornoj crkvi u Beogradu.

FOTO: Twitter/Screenshot

Njih dvoje su u vezi 8 godina i deluje da nije bilo idealnijeg trenutka za venčanje od ovog.

Pored Nemanje Nedovića u Crvenu zvezdu su stigli Hasan Martin, Džon Holand, Dalibor Ilić, Filip Petrušev, Ben Bentil i Džejlen Adams. Takođe, srpskog šampiona je preuzeo novi trener Vladimir Jovanović, koji će pokušati da u svojoj debitantskoj sezoni u Evroligi zadovolji ambicije navijača.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter