0
Domaći fudbal

Ohi Omoijuanfo Anthony Ohikhuaeme Crvena Zvezda - Kolubara Superliga Srbije 16.7.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

OHI ĆE SE BORITI ZA MESTO U TIMU: Još nisam pokazao svoju najbolju stranu – navijači u Srbiji su fantastični!

Objavljeno: 31.07.22 u 17:59

Želi da se dokaže i zasluži mesto u timu.

Napadač Crvene zvezde Ohi Omoižuanfo, u klub je stigao kao jedan od najboljih strelaca u Evropi, pa su samim tim očekivanja od njega bila ogromna. Na stratu je bio sasvim dobar, potom je usledio nešto lošiji period, ali je na kraju sezone ponovo eksplodirao. On je u intervjuu za Vardens Gang, norveški list, istakao da će se boriti za mesto u timu.

Moram vredno da radim da bih zaslužio mesto u timu. Još nisam uspeo da pokažem svoju najbolju stranu. Uvek sam sebi postavljao ciljeve, a sledeći je da doprinesem ekipi da stignemo do Lige šampiona, rekao je Ohi.

delije navijaci fans supporters zastave baklje flairs Osman Bukari Guelor Kanga Ohikhuaeme Omoijuanfo Ohi goalkeeper Nikola Vasiljevic
Crvena Zvezda v Radnik Surdulica – Mozzart Super League Season 2022/2023 on July 29, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Potom je pričao i o navijačima u Srbiji, kojima je oduševljen, poredivši ih sa atmosferom u Skandinaviji. Takođe, zaključio je i da je atmosfera na Balkanu najbolja, kao i da svi treba da dođu i da je osete.

Fudbalska kultura i navijači su apsolutno fantastični. Oni pune stadion i kod kuće i u gostima, nije bitno gde igramo, uvek su tu. Morate doći ovde da biste videli i razumeli kakva je kultura navijača. Na stadionu je mnogo više ljudi i koristi se pirotehnika. Svi navijači znaju pesme, a kod nas samo mala grupa. Znam da se u norveškom fudbalu mnogo priča o bakljama i da to ne treba dozvoliti. Ovde imaju te efekte i to stvara bolju atmosferu nego u Norveškoj. Ogromna je razlika između Srbije i Norveške, afmosfera je apsolutno fantastična, navijači su najbolji na Balkanu, počeo je Ohi i dodao:

Najbliže što možete da uporedite po pitanju atmosfere je Lilestrem. Posebno u utakmicama protiv Volerenge, ali to dobijate samo kad igraju jedni protiv drugih. Ovde je tako na svim utakmicama. U Norveškoj morate da imate derbi da bi navijači došli na utakmicu, mora da bude nešto posebno. Primer je Geteborg, gde pesmu peva ceo stadion. Tako je ovde u Srbiji. To je atmosfera koja nam nedostaje u Norveškoj. Ako može u Švedskoj zašto ne bi moglo u Norveškoj?

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter