4
Domaći fudbal

Foto: Starsport

NEOČEKIVANA ODLUKA U HUMSKOJ: Poznata sudbina Ilije Stolice!

Objavljeno: 31.07.22 u 21:58

Kako stvari stoje, Stolica će ostati šef stručnog štaba crno-belih i predvodiće Partizan sa klupe protiv AEK Larnake.

Partizan niže loše rezultate od početka sezone, ali ništa se ne menja. Crno-beli se posle prva četiri kola nalaze čak na sedmom mestu sa pet osvojenih bodova.

Najavljeno je da će se danas pričati na sastanku o pitanju odlaska trenera, međutim, Upravni odbor crno-belih se nije ni sastao, niti razgovarao sa Stolicom. Tako da ništa još uvek nije rešeno, a koliko je to dobro ili loše, pokazaće prva utakmica u okviru trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Partizan gostuje na Kipru ekipi AEK Larnake, a ovakav status Ilije Stolice može da bude „mač sa dve oštrice“. Sam trener crno-belih shvata da mu čelni ljudi iz kluba ne veruju dovoljno, a sada ima priliku da im pokaže da li ima dovoljnu snagu da se izdigne iz ovakve situacije, sa druge strane to može da bude i problem, jer celokupna situacija utiče i na igrače.

Možemo zaključiti da ćemo nakon meča koji Partizan u četvrtak igra na Kipru znati status Ilije Stolice, a možda ni tad…

0
0

4 Komentara

  1. Jbg. svi ooodlicno znamo ko ga (ih) je doveo…samo, sve (svi) imayu rok..trayanja, a njihov (i njegov) se blizi samom krayu..?!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter