1
Evropske lige

Fudbal Football UEFA Champions League Group B season 2019/2020 Crvena Zvezda v Bayern Munich Robert Lewandowski scores 4 fourth goals take the ball with him after the match Beograd, 26.11.2019. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

‘MENE JE OTAC UČIO DA NE ZATVARAM ZADNJICOM VRATA’: Sportski direktor ljut ‘kao ris’ na Levandovskog!

Objavljeno: 31.07.22 u 15:18

Nisu se baš lepo rastali!

Robert Levandovski je ovog leta odlučio da napusti ekipu Bajerna i pređe u redove Barselone. Ipak, deluje da se poljski napadač i tim iz Minhena nisu baš najlepše rastali, čemu u prilog ide i nova izjava sportskog direktora BajernaHasana Salihamidžića.

‘Ne mogu uopšte da razumem Levadovskog. Moj otac je mene učio da kada odlazim, nikada ne zatvaram vrata zadnjicom. Levandosvkom nažalost to odlično polazi za rukom. Smatramo da je za njegovo ponašanje odgovorna i uprava Barselone i definitivno ćemo pričati sa Đoanom Laportom kada se sledeći put budemo sreli.’ – rekao je vidno ljut.

 

0
0

1 Komentara

  1. Treba da te je sramota.Da imaš i malo obraza,ne bi mu jednu riječ rekao,a ne pravio probleme,jer nije Bajern njega zadužio,nego on Bajern.Ali si guzicom zatvorio vrata, jer ste mu pravili probleme prilikom prelaska.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter