0
Košarka

(190902) -- BEIJING, Sept. 2, 2019 (Xinhua) -- Serbia's Nikola Jokic reacts during a match against Italy at 2019 Shenyang International Basketball Championship in Shenyang, northeast China's Liaoning Province, Aug. 23, 2019. (Xinhua/Pan Yulong)

LOŠE VESTI ZA DENVER I JOKIĆA: Stigao kao veliko pojačanje među Nagetse, pa odmah doživeo tešku povredu

Objavljeno: 31.07.22 u 09:29

Nema kraja malerima za tim iz Kolorada.

Denver Nagetsi su čitave prošle sezone igrali bez Džamala Mareja, jednog od najboljih igrača, zbog čega je najveći deo tereta spao na leđa Nikoli Jokiću, koji je praktično sam gurao tim kroz čitavu sezonu. Zbog toga i mnogi osporavaju upravu franšize, koja je pred ovu sezonu odlučila da dovede određena pojačanja.

Tako je u klub stigao Kolin Gilespi, kog je vrlo brzo zadesio ogroman peh. Kako su saopštili iz kluba on je tokom ove sedmice na treningu doživeo frakturu noge, zbog koje je hitno morao da bude operisan u Filadelfiji.

– Do daljnjeg će biti van tima, a javnost će o toku oporavka biti obaveštavana kada za to bude bilo potrebe, navodi se dalje u saopštenju kluba.

Gilespi nije izabran na draftu ove godine, ali ga je Denver pokupio i dao mu dvojnu registraciju, sa pravom učešća i u NBA ligi i u Razvojnoj ligi. Ovaj momak je među Nagetse stigao kao veliki talenat, a imao je i dobre brojke na univerzitetu Viljanueva, gde je bio jedan od najboljih igrača i gde je prosečno beležio 15,6 poena, 3,9 skoka i 3,3 asistencije po utakmici.


(VIDEO:YouTube/March Madness)

Gilespi je bio samo jedno od pojačanja, pošto su sem njega stiglu u Denver Kristijan Braun, Pejton Votson i Ismael Kamagate, kao i iskusni Kentavijus Koldvel Poup, Brus Braun, Iš Smit i Diandre Džordan.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter