FOTO: Twitter/FCBarcelona
in ,

LEVANDOVSKI NE ŽELI DA GA POREDE SA BENZEMOM: On je ikona duže vreme, najvažnije mi je da pobeđujemo!

Imao je odgovor na sve.

Iako se činilo da je klub u velikoj krizi, sve to se brzo okrenulo, pa je Barselona pre 2 nedelje dovela jednog od najboljih napadača na svetu Roberta Levandovskog. On je u Španiju stigao iz Bajerna, gde je pokazao da je nezaustavljiv, a proteklih dana, mnogi mediji ga porede sa Karimom Benzemom.

Smatram da je odlično što ima toliko dobrih napadača u La ligi. Navijačima i gledaocima će biti zanimlljivije. Ne želim da se u ovom trenutku uporedjujem s Benzemom. Čeka me novi izazov koji prihvatam, a on je ikona dugi niz godina u La ligi. U prošloj sezoni je pokazao koliko je stvarno dobar, počeo je poljski napadač.

Levandovski još uvek čeka na prvenac u dresu novog kluba, a za sam kraj, dao je do znanja da je za njega glavni cilj pobeđivati iz meča u meč.

Najvažnije mi je kakav ćemo rezultat postići kao klub. Kako ćemo igrati, da li ćemo ići iz pobede u pobedu? To je moj cilj, zaključio je Robert Levandovski.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

VOJVODINA KAKVU SI SVI PRIŽELJKIVALI: ‘Moguće je da izborimo Ligu šampiona – Liga nije preterano teška za igranje!’ (VIDEO)

ŽELJKOVA UZDANICA ŽELI F4 EVROLIGE: Hoćemo pobedu u prvom derbiju – ne sumnjam u izbor igrača! (VIDEO)