0
Evropske lige

FOTO: Twitter/FCBarcelona

LEVANDOVSKI NE ŽELI DA GA POREDE SA BENZEMOM: On je ikona duže vreme, najvažnije mi je da pobeđujemo!

Objavljeno: 31.07.22 u 16:18

Imao je odgovor na sve.

Iako se činilo da je klub u velikoj krizi, sve to se brzo okrenulo, pa je Barselona pre 2 nedelje dovela jednog od najboljih napadača na svetu Roberta Levandovskog. On je u Španiju stigao iz Bajerna, gde je pokazao da je nezaustavljiv, a proteklih dana, mnogi mediji ga porede sa Karimom Benzemom.

Smatram da je odlično što ima toliko dobrih napadača u La ligi. Navijačima i gledaocima će biti zanimlljivije. Ne želim da se u ovom trenutku uporedjujem s Benzemom. Čeka me novi izazov koji prihvatam, a on je ikona dugi niz godina u La ligi. U prošloj sezoni je pokazao koliko je stvarno dobar, počeo je poljski napadač.

Levandovski još uvek čeka na prvenac u dresu novog kluba, a za sam kraj, dao je do znanja da je za njega glavni cilj pobeđivati iz meča u meč.

Najvažnije mi je kakav ćemo rezultat postići kao klub. Kako ćemo igrati, da li ćemo ići iz pobede u pobedu? To je moj cilj, zaključio je Robert Levandovski.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter