FOTO: YouTube screenshot
in ,

JEDAN OD NAJBOLJIH NBA IGRAČA STIŽE U EVROLIGU: Ne daju mu da nastupa, a on je poručio – ‘Idem preko okeana!’

Dosta čudna situacija oko jednog od najboljih košarkaša današnjice.

Karji Irving je poslednjih godinu dana dosta bio pod lupom javnosti, ali ne toliko zbog košarke ili onog što je činio na terenu, naprotiv. Više su to bile stvari van sporta, a nakon sezone tokom koje se govorilo da će ga se Bruklin Netsi otarasiti i tome da je čak držao posebne treninge saigračima i da ima probleme sa motivacijom, sada je ispisana nova stranica.

Naime, Irving planira da se povuče iz NBA lige i karijeru nastaviti u nekoj drugoj sredini, Evropi, Australiji, Kini…

– Uopšte ne moram da se motivišem, odigrao sam 12. sezonu u najboljoj ligi na svetu i postajem samo bolji. Kada budem imao 38 godina imaću kad da se osvrnem na svoju karijeru, ali do tada uživam u svakom momentu, rekao je Irving.

Ovaj 30-godišnjak očigledno planira da igra u NBA do 38, što znači da bi u Evropu mogao da stigne taman za sezonu 2030/31.

– Neću prestati da igram sa 38 godina, nema šanse! Tada ću igrati u ligama širom sveta i učiću mlade igrače ono što su drugi mene naučili, otkrio je on.

Irving je rođen u Melburnu pa bi logično bilo da se vrati i oproba u sve jačem NBL-u, ali ukoliko bude u obzir uzimao kvalitet, svakako je Evroliga, najjače takmičenje posle NBA.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Autor: HotSport

HRVATSKI FUDBALER OTKRIO: Izneo detalje kako mu je propao transfer u Partizan – ‘Krenuo sam ka granici, a onda…’ (VIDEO)

DAN D ZA PARTIZAN: Vanredni sastanak u Humskoj – glavna tema Ilija Stolica