0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HRVATSKI FUDBALER OTKRIO: Izneo detalje kako mu je propao transfer u Partizan – ‘Krenuo sam ka granici, a onda…’ (VIDEO)

Objavljeno: 31.07.22 u 10:27

Pre sedam godina je bio veoma blizu dolaska u Beograd.

Tonći Kukoč, hrvatski fudbaler, otkrio je da je bio veoma blizu transfera u beogradski Partizan, što je otkrio prilikom jednog od svojih poslednjih javnih pojavljivanja. On je gostovao u podkastu ‘Inkubator’ i tom prilikom je istakao da je bio u pregovorima sa begradskim crno-belima oko dolaska u Beograd.

Ovaj fudbaler je dete Hajduka iz Splita, u kom je potom ponikao, a u momentu kada se sve događalo je nastupao za bugarski CSKA, ali bez transfera je ostao zbog ispadanja Partizana od BATE Borisova u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

– To je bila istina. Ne znam kako se zvao trener, Milinković mislim. Izgubili su od BATE Borisova i ispali iz Lige šampiona i sve ih je poteralo. Ja sam u tri dana dobio 5.000 poruka izdajico i slično… A ko ti je kapiten Dinama sada? Kako se zove napadač – Komnen Andrić, Srbin! Mene boli briga da li je Srbin, Bosanac ili Hrvat, svi smo isti, ja to ne gledam tako. A ja idem u Partizan – ja sam go**o, izdajnik, prisetio se Kukoč te 2015. godine:

– Krenuo sam prema granici i dobio je otkaz (trener), a to čim se desi u Zvezdi u Partizanu, ode sve.

Sudbina je htela da umesto Partizana i Srbije, ode u Italiju, gde je igrao za Livorno i Kom, da bi 2017. potpisao za Zrinjski iz Mostara.

– Igrao sam za Zrinjski protiv Željezničara i dođu pa viču ‘ubij ustašu’. Jesi ti normalan, šta ja imam sa ustašama, pustim me da igram? Sport i nacionalnost treba da se maknu iz sporta. U svakom sportu sam imao Srbina i nikad nije bila problema, poručio je on.

(VIDEO:YouTube/Podcast Inkubator)
Ovaj 31-godišnjak igra na poziciji levog beka, mada može da igra na ofanzivnijim mestima na levom boku, prošao je mlađe kategorije hrvatske reprezentacije, a trenutno nastupa za Opatiju.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter