0
Domaći fudbal

Foto: Starsport

HOLENDER NAKON ODLASKA: Još jednom hvala i napred Partizan! (VIDEO)

Objavljeno: 31.07.22 u 18:55

Povremeni reprezentativac Mađarske, Filip Holender, napustio je Humsku i pojačao Vašaš, gde će imati veću minutažu.

Sada već bivša „osmica“ crno-belih je dala i poslednju izvaju za klupski sajt.

„Fudbal je igra koja vas u životu vodi na različite strane sveta. Ja sam profesionalni fudbaler i meni je potrebno da igram, jer se tako svako od nas oseća živim i srećnim. Svako ima svoj put, moj je ovakav i ovako je trebalo da se desi. Želim da što više igram i dajem golove i pomognem ekipi u svemu što nosi fudbal i da pokušam da to, kako smo pobeđivali u Partizanu, sada uradim i na nekom drugom polju, u Mađarskoj, gde sam već bio duži period. Videćemo šta donosi ovaj put, ali bio je jedini koji sam mogao i trebalo da izaberem, u ovom trenutku“ počeo je Holender pa nastavio:

„Koliko god je bilo teško i naporno, jer je u klubu kao što je Partizan konstantan pritisak, bilo mi je prelepo sa jedne strane i zahvalan sam Bogu na prilici što sam mogao da igram za tako jedan veliki klub i delim svlačionicu sa velikim igračima, sjajnim trenerima, svima kojima je Partizan u srcu“, naveo je Mađar, koji je u Humsku stigao iz Lugana kao pozajmljeni igrač u sezoni 2020/21.

„Stoga želim da pohvalim sve do jednog koji se ne vide, a koji su bili tu, uz nas, koji su mi pomogli, pored svih saigrača i trenera: fizioterapeuti, ekonomi, doktori, svi zaposleni u Sportskom centru Partizan-Teleoptik. Za mene je to bilo jedno lepo životno iskustvo i lep period iza mene“, dodao je Holender, a onda završio u velikom stilu.

„Svi koji me poznaju, znaju koliko sam zahvalan za sve i bio presrećan što sam mogao da sa svim tim ljudima živim i radim. Partizanu, navijačima i igračima želim sreću i verujem i želim da se što pre vrate na prave staze. Verujem da, šta god je trenutno, sve će se doći na svoje mesto. Nadam se, navijam i uvek ću dolaziti na stadion sa svojom porodicom, kad god budem u prilici i to je nešto što će ostati tako do kraja mog života. Još jednom hvala i napred Partizan“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter