4
Domaći fudbal

FOTO: SANDIĆ FOTO

HEROJ PAZARACA POSLE POBEDE NAD PARTIZANOM: ‘Ovo nam je trebalo! U autobusu sam rekao da ćemo ih pobediti!’

Objavljeno: 31.07.22 u 11:58

Heroj pobede Novog Pazara, uveren je bio u uspeh.

Miloš Mijić je u 25. minutu postigao gol u duelu četvrtog kola Superlige Srbije na meču protiv Partizana, čime je izrastao u heroja Novog Pazara.

Ovaj fudbaler je bio veoma motivisan za megdan sa crno-belima, a to se videlo i po tome što je pored tog gola, u prvom poluvremenu pogodio i stativu i pravio velike probleme gostima iz prestonice, koji su kod tog penala ostali bez isključenog Siniše Saničanina.

Nakon što su se emocije smirile, Mijić je priznao da je bio uveren u pobedu nad Partizanom čak sedam dana pre te utakmice.

– Još u autobusu po povratku iz Ivanjice govorio sam da pobeđujemo Partizan. Dobra atmosfera u ekipi tokom nedelje to uverenje još je samo učvrstila. Da nije bilo isključenja sigurno je da bi dobili drugačiju utakmicu. Ne znam da li bi pobedili, ali sam siguran da ne bi izgubili, rekao Mijić je za ‘Sportski žurnal’ i dodao:

– Ovako nešto nam je trebalo. Dan, dva ćemo uživati, a onda se puni samopouzdanja okrećemo onome što nas čeka. Verovali smo da možemo da se nosimo s Partizanom, sad je tu i dokaz. Raspored je nezgodan, ali kad se krene sa skupljanjem bodova ni on više nije bitan. TSC i Radnički su rivali iz grupe najboljih i biće u prednosti kao domaćini, a samo to nije dovoljno da bi nas pobedili.

Ovaj 32-godišnjak je u Novi Pazar stigao na početku sezone iz poljskog Balzana, a prethodno je nastupao za Novi Pazar, Budućnost, tuzlansku Slobodu, Radnik, Metalac, Mladost, Donji Srem, Domžale, OFK Beograd, Pazovu i Hajduk.

0
0
4 Komentara
  1. Kada Poledica nekog kritikuje, to nije glas analize, vec glas iz Javnog komunalnog… Celnici Partizana zavredjuju kritike navijaca Partizana, ali ne i onih koji se po diktatu prkljucuju hajci na sve sto pripada JSD Partizan…Grobarima je odavno dosta Vucica, Terzica i Covica, ne zbog rezultata na terenu, vec zbog radnji van terena.

    0
    0
    Odgovori
  2. Kada Poledica nekog kritikuje, to nije glas analize, vec glas iz Javnog komunalnog… Celnici Partizana zavredjuju kritike navijaca Partizana, ali ne i onih koji se po diktatu prkljucuju hajci na sve sto pripada JSD Partizan…Grobarima je odavno dosta Vucica, Terzica i Covica, ne zbog rezultata na terenu, vec zbog radnji van terena.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter