5
Domaći fudbal

Foto: Starsport

DAN D ZA PARTIZAN: Vanredni sastanak u Humskoj – glavna tema Ilija Stolica

Objavljeno: 31.07.22 u 11:29

Fudbaleri Partizana sezonu su startovali daleko ispod očekivanja.

Posle četiri odigrana kola, ekipa iz Humske ulice je sakupila svega četiri boda, što je bio razlog zbog kog su upaljeni alarmi na stadionu u Humskoj ulici. I dok se traži razlog i odgovornost, crno-beli će danas popodne imati sastanak. Milorad Vučelić i Miloš Vazura će, nakon odlaska sportskog direktora Ivice Ilieva, odlučivati o sudbini Ilije Stolice, koji je preuzeo pre samo mesec i po dana tim i koji bi mogao da postane trener sa jednim od najkraćih mandata u Humskoj, prenosi ‘Žurnal’.

Navodno, Vučelić je i dalje za ostanak Stolice na mestu na kom je sada, dok je Vazura za promene, a sastanak će biti od prelomnog značaja i možda dati odgovor na pitanje ukoliko dođe do smene trenera, ko će biti novi šef struke, kom svakako neće biti lako da digne tim. Navodno, već je kontaktiran Savo Milošević, mada on navodno nije preterano zainteresovan da se vrati, a priča se i o Albertu Nađu, koji radi u Teleoptiku.

Vremena previše nema, pošto crno-beli u sredu putuju na Kipar gde u četvrtak od 17.30 igraju protiv AEK-a u Larnaki prvi meč 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope, dok korak za večitim rivalom polako gube, iako je sezona tek počela.

 

0
0

5 Komentara

  1. Jbg. ..ovi ‘nashi’ maystori za VAtromet misle jos duqo da se ‘iqrayu’ sa petardama..?! Ne kapirayu da zivimo u veku ..’duqmeta’..booom..china, RUS&Co…niye zaye**banciya, a oni bi i dalje..NEOZBILJNO, zar ne..?! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  2. Glavna tema moze i mora biti jedino odredjivanje sto skorijeg datuma za Skupstinu FKP, gde ce ‘celni’, a NAMETNUTI NAM dvoyac PODNETI NEOPOZIVU OSTAVKU od ‘rukovodece’, a nikako nezavisne funkciye u FKP.!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Glodar do koske i dalje komentarise vesti o smrdljivom lesu zvanom partizan. ispadate iz lige ove godine i katanac.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter