1
Domaći fudbal

Lazar Markovic Novak Simovic sudija sudjenje referee Belgrade, Serbia, October 18. 2020. Superliga, Super liga Srbije, Partizan - Crvena Zvezda, Beopgrad, Srbija foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

VELIKA ČAST ZA SRPSKOG SUDIJU: Deli pravdu na drugom kontinentu – Pobednik meča postaje prvak države!

Objavljeno: 30.07.22 u 20:23

Velika čast za srpskog arbitra!

Sudija rodom iz LovćencaNovak Simović biće glavni arbitar na meču između Al Ahlija i Al-Itihada, dva vodeća tima Libijskog šampionata. Reč je o plej-ofu, a oba tima imaju po 11 bodova, tako da će ova utakmica odrediti ko će biti prvak ove zemlje.

Novak Simovic Partizan – Crvena Zvezda Superliga Srbije Super Liga derbi, derby 19.9.2021. Beograd Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Ovaj meč biće odigra na teritoriji Tunisa, a poziv Simoviću udelila je Fudbalska federacija Libije. Novak godinama u nazad važi za jednog od najboljih sudija u Srbiji, na listi je internacionalaca i redovan je akter večitih derbija. Sve to bilo je dovoljno da uveri čelnike FS Libije da je baš on pravi čovek za ovaj zadatak.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter