0
Fudbal

FOTO: Twitter/Screenshot

TRENER SAPLEO PROTIVNIČKOG IGRAČA I DOBIO CRVENI KARTON: Nadao se da će sve proći neopaženo! (VIDEO)

Objavljeno: 30.07.22 u 10:40

Dugo nismo videli ovakvo isključenje.

Jedan zaista neverovatan crveni karton, viđen je u Argentini, na utakmici Velez Sarsfilda i Godoj Kruza. Na oko 7 minuta do kraja susreta, fudbaler Godoja Ramirez, trčao je uz aut liniju, a tada ga je dočekao start kome se nije nadao.

Trener Veleza Aleksander Medina, podmetnuo mu je nogu i tako ga srušio. Medina se nadao da ga niko neće primetiti, ali je sudija brzo reagovao i tom prilikom mu pokazao crveni karton, zbog čega je morao da napusti klupu svog tima.

Osim ovog, videli smo još jedan komičan događaj na ovoj utakmici. U pitanju je sam start meča, kada je u drugom minutu golman Veleza Lukas Hojos kiksnuo.

Nakon slobodnog udarca, upućen je slab udarac ka njegovom golu, a lopta je u jednom momentu stala u petercu. Hojos je tom prilikom nije uhvatio, lopta je krenula da od njega izađe u korner, pokušao je da je spasi, a onda je samo pomogao napadaču Godoja da postigne gol.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter