0
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

SIVIĆ: ‘Na muci se poznaju junaci! Dolazi TSC i to je težak posao za nas!’

Objavljeno: 30.07.22 u 19:30

Težak raspored za Nišlije na startu sezone!

Radnički dočekuje TSC sutra od 18.55 sati u četvrtom kolu Superlige Srbije. Meč je najavio šef stručnog štaba Nišlija Tomislav Sivić.

TSC je jako težak protivnik i dolazi nam u momentu koji nije dobar za nas. Mi imamo imperativ pobede, a meč dočekujemo istrošeni nakon 120 minuta i eliminacije od Gzire. Situacija u kojoj se nalazimo nije sjajna, ali na muci se poznaju junaci i mi prosto moramo da se izdignemo iznad svih problema, da pružimo više od maksimuma i dobijemo ovaj meč- istakao je Sivić.

Radnički kuburi sa povredama igračima.

-Posle Gzire je na spisku povređenih još jedno ime. To je Tomić, koji neće moći da nam sutra pomogne. Jamkam i Savić su takođe povređeni, a Marjanović još uvek nije skroz fit i on najverovatnije neće moći da igra od početka. Videćemo u konsultaciji sa lekarima, da li uopšte može i da igra- rekao je strateg Nišlija, koji ovaj put nije izdiktirao startnu postavu, na šta je navikao javnost u prethodnom periodu:

-Ne mogu da izdiktiram tim, jer smo u velikim problemima. Levi bek Stojanović, koji je stigao iz Kolubare, ima pravo da igra i on će dobiti šansu. Kada je reč o golmanima, još nisam odlučio i šanse Drobnjaka i Dujmovića su 50:50. Imam dilemu i oko toga ko će biti drugi štoper, uz Tolordavu, a kandidti su Jovičić i Mlađović. Imam dilemu i oko bonusa. Imamo ih četvoricu, a to su Štulić, Ajdar, Stajić i Dušanić. Ako krene Štulić, onda će Petrov ponovo morati na krilo, a svima je jasno da je on
mnogo upotrebljiviji na poziciji klasičnog napadača. To su stvari koje su bile iznuđene, a ne planske. Mi smo u prve dve utakmice ove sezone pokazali šta je naš model, ali onda je usledila serija događaja na koje ja nisam mogao da utičem i nadošli su problemi. No, bilo kako bilo, mi sa tim problemima moramo da uđemo u koštac i da pokažemo reaakciju.

Na kraju je Sivić nahvalio ekipu TSC-a.

-Odličan tim. Igraju u sistemu 3-5-2, kao što je igrala i Gzira. Žarko Lazetić je trener koji pravi igru i koji uživa da to radi iz zadnje linije. Znaju šta hoće. Pojačali su se po desnoj strani i njihov tandem Cvetković-Jovanović jako dobro deluje. Uigrani su i jasno je da nas čeka težak zadatak sutra- završio je Sivić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter