0
Evropske lige

FOTO: FC Liverpool

PRVI TROFEJ U SEZONI ZA TIM JIRGENA KLOPA: Novajlija blistao – Duel koji najavljuje paklenu sezonu u Premijer ligi! (VIDEO)

Objavljeno: 30.07.22 u 20:52

Slavili su izabranici Jirgena Klopa i to u samoj završnici!

Fudbaleri Liverpula i Mančester sitija sastali su se u okviru Komjuniti šilda, engleskoj verziji Superkupa. To je prvi trofej koji jedan tim sa područja Engleske može da osvoji u sezoni.

Poveli su izabranici Jirgena Klopa preko Trenta Aleksandra-Arnolda u 21. minutu, koji je odlično reagovao na asistenciju Salaha. Na odmor se otišlo minimalnom prednošću tima sa Enfilda, ali je u 70. minutu čeka Pepa Gvardiole došla do izjednačenja. Precizan je bio Alvarez, a nakon provere u VAR sobi, priznat je pogodak.

Utakmica se polako bližila kraju, a možda i ključni momenat viđen je u 81. minutu. Novajlija u dresu LiverpulaNjunjez uspeo je da iznudi penal, a Salah ga je kao po običaju pretvorio u gol. U poslednjim momentima utakmice, Njunjez je samo potvrdio pobedu svog tima i postavio konačnih – 3:1.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter