0
Domaći fudbal

Foto: Starsport

POZNATO KO ĆE DELITI PRAVDU NA EVROPSKIM MEČEVIMA ZVEZDE I PARTIZANA: Portugalac na Marakani, Letonac na Kipru!

Objavljeno: 30.07.22 u 16:01

Crvena zvezda i Partizan će sledeće odigrati prve mečeve u okviru trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona, odnosno Ligu Evrope.

Prvi meč igraće crveno-beli, tačnije u sredu, 3. avgusta na stadionu Rajko Mitić sa početkom u 20 časova i 45 minuta. Zvezda u pohod na Ligu šampiona kreće protiv jermenskog predstavnika, ekipe Pjunika, a delilac pravde biće poznati Portugalac, u pitanju je Artur Soareš Dijaš.

Partizan sa druge strane svoj meč igra protiv AEK Larnake, jedan dan kasnije. Meč je zakazan za 18 časova, ali možda dođe i do promene termina, jer će taj dan na Kipru biti paklen, a temperatura će dostići 40 stepeni. Delilac pravde na ovom meču, biće Letonac, Andris Treimanis.

Pored crno-belih i belo-crni, odnosno Čukarički, igraju svoj meč u četvrtak, 4. avgusta protiv Tventea. Čuka će biti domaćin u Humskoj, meč će startovati od 20 časova, a glavni sudija meča biće Harald Lehner.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter