0
Domaći fudbal

Foto: Starsport

PEŠIĆ I KANGVA: Navijači, dođite u sredu u što većem broju! (VIDEO)

Objavljeno: 30.07.22 u 14:57

Fudbaleri Crvene zvezde su nastavili pobednički niz ubedljivim trijumfom nad Radnikom, rezultatom 6:0 u okviru četvrtog kola nacionalnog šampionata, a izuzetno zadovoljni izdanjem crveno-belih bili su i Aleksandar Pešić i Kings Kangva.

– Odlično smo počeli sezonu i sve ide baš onako kako bi trebalo. Imamo fenomenalnu ekipu i atmosfera u timu je sjajna. Svi dajemo maksimum na svakom meču i trudimo se da usrećimo sve one koji vole Crvenu zvezdu. Raduje me i to što je na „malim“ utakmicama prisutan sve veći broj ljudi, daćemo sve od sebe da ih svojim dobrim igrama i golovima privučemo na svaku utakmicu u prvenstvu – počeo je Pešić.

Govorio je povratnik u redove crveno-belih i o izazovu u kvalifikacijama za Ligu šampiona, koji očekuje naše fudbalere već u sredu, 3. avgusta kada će dočekati jermenski Pjunik.

– Ne smemo da se opuštamo. Očekuje nas veoma važan period i kvalifikacije za Ligu šampiona. Prvi protivnik je Pjunik i mislim se već pripremamo za taj susret. Ekipa je spremna za sve što nas čeka i daćemo sve od sebe da obradujemo sve zvezdaše.

Dotakao se popularni Šilja i fenomenalne podrške, koja nije izostala ni ovog puta.

– Mnogo nam znači kada vidimo da navijači dolaze na stadion u velikom broju. Oni nam daju vetar u leđa i uz njihovu podršku možemo sve. Čuo sam da je ideja da svi dođu u dresovima, što bi bilo zaista fenomenalno. To bi bilo kao da imamo 30 hiljada igrača na terenu. Nije bitno koji je dres u pitanju, već da svi budemo kao jedno. Ovim putem pozivam sve one koji vole Crvenu zvezdu da dođu da nas podrže, a mi ćemo dati svoj maksimum kako bi se na kraju zajedno radovali – zaključio je Pešić.

I strelac najefikasnijeg pogotka na meču, Kings Kangva, izneo je svoje impresije nakon meča.

– Velika pobeda za nas, ali moramo da nastavimo u tom ritmu. Izuzetno mi je drago zbog gola, bio je efektan, kao i svi koje smo postigli danas. Zadovoljan sam pobedom, ali u sredu nas očekuje novi izazov. Hvala i navijačima, atmosfera koju prave je neverovatna, odmah po postizanju gola sam otrčao do njih, ali još su nam potrebniji u sredu. Nadam se da ću se i tad upisati u strelce, pođednako efektivno, ali najbitnije je da pobedimo. Jedva čekam utakmicu – rekao je Kangva.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter