0
Košarka

FOTO: KSS

ORLIĆI SJAJNI NA STARTU: Pala je Slovenija!

Objavljeno: 30.07.22 u 18:50

Odlično izdanje ekipe Vladimira Đokića!

Muška U18 reprezentacija Srbije pobedom je startovala na Evropskom prvenstvu u Izmiru. U prvom kolu tim koji vodi trener Vladimir Đokić savladao je Sloveniju sa ubedljivih 70:52. Sledeći rival našeg tima – sutra od 19,30 časova – biće selekcija Grčke.

Posle izjednačenog prvog poluvremena, naši momci su rivala slomili dobrom odbranom u trećem periodu. Tada su rivala sveli na samo šest poena, dok su na protivničkoj polovini terena bili dosta efikasni. Prednost našeg tima vrtoglavo je rasla, da bi trojkom Matije Miloševića na malo više od minut pre kraja trećeg perioda pobegli su 53:32.

Pitanje pobednika rešeno je već tada. Iako su Slovenci do kraja uzvratili, naši momci nisu dozvoli da njihova pobeda dođe u pitanje. I ovaj – kako je pred put u Izmir rekao selektor Vladimir Đokić – vrlo važan meč, naši momci su pobedili i u dobrom raspoloženju dočekuju nastavak takmičenja.

Na startu takmičenja najraspoloženiji u našem timu bio je Filip Radaković koji je uz 21 poena imao i 10 skokova, Ilija Milijašević je dodao 13, Đorđe Ćurčić je ubacio 10 uz 9 skokova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter