0
Evropske lige

FOTO: Elversberg

LEVERKUZEN SE OBRUKAO KAO NIKAD PRE: Čak sedam golova i ispadanje od trećeligaša! (VIDEO)

Objavljeno: 30.07.22 u 21:53

Neverovatna utakmica i bruka Bajera.

Zaista nesvakidašnja utakmica odigrana je u okviru prvog kola nemačkog kupa. Naime, snage su odmerili Elversberg i Bajer iz Leverkuzena. Elvesberg je član trećeg ranga nemačkog fudbala.

Poveo je romaćin već u 2. minutu susreta preko Ročelta, ali je favorizovani gost poravnao rezultat u 5. minutu preko Hložeka. Činilo se tada da je možda autsajder iz trećeg ranga samo imao sreće da dobro počne utakmicu, ali nije bilo tako. Već u 17. minutu ponovo su vodili, ovog puta Kofi je pogodio sa bele tačke. Kao po nekom pravilu, Leverkuzen poravnava rezultat ponovo, ovog puta preko Arangiza.

Ni tada nisu klonuli duhom fudbaleri Elversberga, koji su u 38. minutu ponovo poveli, ovog puta preko Luke Paskala. Nije imao adekvatan odgovor Bajer, a početak slavlja domaćina nagovestio je Konrad pogotkom za 4:2 u 75. minutu susreta. Do kraja meča, Šik je samo uspeo da ublaži poraz svog tima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter