0
Domaći fudbal

FOTO: FK Borac Banja Luka

KONAČNO POBEDA LALATOVIĆEVOG BORCA: Evo koji visoki zvaničnik mu je čestitao, a koji nekadašnji fudbaler Crvene zvezde je postigao pogodak (VIDEO)

Objavljeno: 30.07.22 u 22:34

Sigurno da je pao veliki ‘kamen sa srca’ srpskog stručnjaka!

Odmah nakon preuzimanja trenerske palice u Borcu iz Banja Luke, Nenad Lalatović se susreo sa velikim pritiskom. Sve se dodatno pogoršalo, kada je njegov tim ispao iz kvalifikacija za Ligu konferencija, od ekipe Toršavna. Međutim, da nakon kiše dolazi sunce, pokazali su nam fudbaleri Borca, koji su danas sa 0:2 savladali ekipu Posušja.

Prvi pogodak na meču bio je autogol Jovana Pavlovića u 38. minutu susreta, dok je u poslednjim momentima utakmice prednost Lalatovićeve ekipe povećao Dejan Meleg, nekadašnji fudbaler Crvene zvezde i Vojvodine.

‘Čestitam igračima Borca i treneru Nenadu Lalatoviću pobjedu u Posušju. Vjerujem da je to početak pobjedničkog niza, koji će igrači Borca ostvariti u nastavku sezone.’ – napisao je na svom Tviter profilu Milorad Dodik, srpski član predstavništva BiH.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter