0
Evropske lige

FOTO: Youtube/Screenshot

KAKO JE VLAHOVIĆ ODUŠEVIO LEGENDARNOG DEL PJERA: Srpski fudbaler razumeo težinu Juventusovog dresa!

Objavljeno: 30.07.22 u 11:33

Očigledno se sjajno pokazao.

Mnoge evropske ekipe, neretko odlaze na pripreme u SAD, a upravo to, ove godine je učinio Juventus. Tamo ih je, u Los Anđelesu, dočekala prava legenda kluba i evropskog fudbala Alesandro Del Pjero.

On je u razgovoru za Juventusov TV kanal, otkrio da ga je impresionirala ekipa, dok je posebno izdvojio četvoricu. Pored Federika Kijeze, Bonućija, Kvadrada, svoje mesto u toj četvorci, imao je i srpski reprezentativac Dušan Vlahović, koji je Del Pjera posebno impresionirao.

Ima momaka koji imaju izvenredne kvalitete. Upoznao sam ih i mnogi imaju pravi stav da mogu dobro da rade i da razumeju koja je težina ovog dresa. Vlahović je je impresionirao na izuzetno pozitivan način, istakao je Del Pjero.

Juventus je pre 3 dana odigrao i prijateljski meč sa Barselonom, koji je završen rezultatom 2:2. Već sutra očekuje ih nova provera protiv Reala iz Madrida, dok će se početkom avgusta sastati i sa Atletikom iz istog grada.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter