0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

IMPRESIVNA STATISTIKA ZVEZDINOG DŽOKERA: Pavkov prestigao Kaluđerovića na večnoj listi strelaca, evo koliko mu nedostaje da bude najbolji!

Objavljeno: 30.07.22 u 19:15

Samo jedan igrač je postigao više golova od špica crveno-belih!

Fudbaleri Crvene zvezde otvorili su sezona na impresivan način. Četiri trijumfa na isto toliko odigranih mečeva i gol razlika 17:1 stavljaju crveno-bele na mesto glavnog favorita za osvajanje nacionalnog prvenstva i direktan plasman u grupnu fazu Lige šampiona naredne sezone.

Blista Zvezda, a golovima je predvodi Milan Pavkov. Snažni napadač je već u pet navrata zatresao mrežu rivala, pa se nalazi na vrhu liste najboljih strelaca Mozzart bet Superlige Srbije.

FOTO: FK Crvena zvezda

HotSport je došao do podatka da je Pavkov sada prestigao Andriju Kaluđerovića na večnoj listi strelaca domaćeg prvenstva. Milan je do sada postigao 76 golova, 49 za Zvezdu, a 27 za niški Radnički. Aktuelni napadač Grafičara je pao na treće mesto sa 74 pogotka.

Vodeći na večnoj listi je centarfor Mladosti iz Lučana, iskusni Milan Bojović, koji u svojoj statistici ima 89 golova.

Uzimajući u obzir da je Pavkov dosta mlađi od svojih glavnih konkurenata, ako ostane član crveno-belih i učesnik elitnog ranga, vrlo brzo bi mogao da se nađe na samom čelu liste.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter