0
ATP

Twitter/@usopen

ĐOKOVIĆ VREDNO RADI I TRENIRA: Sprema se kao da će nastupiti na US Openu! (VIDEO)

Objavljeno: 30.07.22 u 14:34

Novak Đoković je podelio na svoj instagram profil snimak kako trenira i sprema se za predstojeći grend slem, iako su velike šanse da na njemu neće nastupiti, jer je vakcinacija obavezna.

Ispod klipa, Nole se i obratio svojim vernim pratiocima.

Želim samo da iskoristim priliku da podelim sa vama koliko mi znači vaša podrška i ljubav koju mi šaljete ovih dana. Nisam je očekivao u tolikom broju i zato je moja zahvalnost i veća! Stvarno od srca veliko HVALA“ napisao je Đoković i dodao:

Velika mi je čast što toliko ljudi podržava moju karijeru i želi da me vidi ponovo na terenima širom sveta. Ja nastavljam da se pripremam i treniram kao da ću se takmičiti dok iščekujem odgovor da li postoji bilo kakva mogućnost da putujem u Ameriku. Hvala vam i držite mi palčeve!“.

Novak je bezbroj puta pokazao kakav je teniser i koliki je zapravo čovek, a mi mu držimo palčeve da dobije potvrdan odgovor iz Amerike i da će imati priliku da se bori za titulu na US Openu!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter