0
Domaći fudbal

Foto: Starsport

UTAKMICU CRVENA ZVEZDA – RADNIK SUDI DEBITANT: Ovo mu je prva sezona u elitnom rangu srpskog fudbala!

Objavljeno: 29.07.22 u 19:15

Ima priliku da se pokaže.

Fudbaleri Crvene zvezde u 4. kolu Mozzart Bet Superlige Srbije dočekaće ekipu Radnika iz Surdulice. Utakmica je na programu od 21 čas, a priliku da deli pravdu na ovom susretu dobio je debitant Marko Delibašić, dok će mu pomagati Petar Radić i Aleksandar Marjanović.

Ne treba zaboraviti da Crvena zvezda večeras igra protiv ekipe koja joj je u protekloj sezoni „uzela“ čak 5 bodova. Surduličani su igrali sjajno protiv srpskog šampiona, pa su izborili pobedu na domaćem terenu, kao i remi na stadionu Rajko Mitić. Nema sumnje da su crveno-beli željni osvete i nova 3 boda u ranoj fazi prvenstva.

Ekipa Dejana Stankovića je u dosadašnjem toku prvenstva zabeležila 3 pobede u isto toliko odigranih kola. Prvo je savladan Radnički iz Niša sa 4:0, potom Kolubara sa 5:0, dok su crveno-beli pre 5 dana bili bolji od lučanske Mladosti sa 2:1.

Što se tiče Radnika, oni se zasigurno ne mogu zadovoljiti svojim partijama na startu Mozzart Bet Superlige Srbije. Nakon poraza od debitanta Mladosti GAT, Surduličani su izgubili i od Spartak iz Subotice, dok su u prošlom kolu remizirali sa Radničkim iz Kragujevca.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter