0
Domaći fudbal

goalkeeper Ognjen Lukic Fudbal-Super League Season 2021/2022 Crvena Zvezda V Radnicki Kragujevac Beograd, 10.04.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

TRANSFER BOMBA NA POMOLU: Francuzi odvode jednog od najtalentovanijih fudbalera iz Srbije

Objavljeno: 29.07.22 u 13:22

Navodno, sve je već rešeno.

Predrag Rajković je napustio Rems i otišao u Majorku, te je francuski klub u potrazi za njegovim naslednikom, a kako je on pružio veoma dobre partije u tom klubu, odlučeno je da se alternativa potraži u Srbiji. I našli su je čelnici ekipe iz Lige 1. U pitanju je Ognjen Lukić, jedan od najtalentovanijih igrača u Superligi.

Lukić brani boje Radničkog iz Kragujevca, koji je prihvatio ponudu Remsa da za pola miliona evra i određene bonuse pusti 19-godišnjaka, koji će potpisati ugovor do leta 2027. godine, piše ‘Sport klub’.

Mladi čuvar mreže, rođen 2003, definisan je poslednjih meseci kao klupski projekat od krucijalnog značaja za Radnički 1923, nametnuo se u redovima Kragujevčana za u Prvoj i Superligi Srbije, a odigrao je 42 utakmice. Lukić je ponikao u Crvenoj zvezdi, čiju je prošao školu, ali nije dobio šansu u A timu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter