0
ATP

BELGRADE, SERBIA - JUNE 13: Dusan Lajovic of Serbia returns the ball to Grigor Dimitrov of Bulgaria during the Adria Tour charity exhibition hosted by Novak Djokovic on June 13, 2020 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

TEŠKI DANI ZA LAJOVIĆA: Srbin izgubio dobijeno od 205. na svetu

Objavljeno: 29.07.22 u 14:42

Ne ide najbolje srpskom teniseru.

Dušan Lajović je izgubio praktično već dobijen meč na turniru iz serije 250 u Kicbilu, pošto ga je u četvrtfinalu eliminisao domaći predstavnik Filip Mišolić sa 2-1 u setovima, posle skoro dva i po časa igre (2:6, 7:6, 6:3).

Meč je zbog kiše pomeren sa četvrtka na petak, a Lajović je vrlo dobro krenuo, i ranim brejkom uspeo je da dođe do velike prednost u prvom setu, da bi potom spasao i dve brejk lopte.

U drugom setu je Dušan rano napravio brejk, a onda i spasao jednu brejk loptu, te se dobro držao do samog finiša. Onda je njegov rival uspeo da mu oduzme servis, te u taj-brejku preokrene situaciju i osvoji set.

To je dalo krila Mišoliću, koji je treći sejt počeo brjkom i čuvao prednost do kraja meča.

U polufinalu Kicbila 205. teniser planete igra protiv Nemca Janika Hanfmana, koji je prethodno izbacio Dominika Tima.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter