0
Evropske lige

Cristiano Ronaldo reacts Fudbal-FIFA World Cup 2022 Qualifiers-Reprezentacija Srbije Srbija v Portugal Beograd, 27.03.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

RONALDO BESAN, KAO NIKAD PRE: ‘Samo nastavite da lažete o meni’

Objavljeno: 29.07.22 u 12:38

Kristijano Ronaldo se oglasio povodom sve češćih prozivki na njegov račun.

Posle samo godinu dana u Mančester junajtedu, konstantno se govori o njegovom odlasku i nezadovoljstvu, ali nije samo to nešto, o čemu se priča. Dosta je i kritika navijača drugih klubova, pa i onih u koje bi potencijalno mogao da pređe, pa su tako navijači Atletiko Madrida na prijateljskoj utakmici sa Numansijom istakli transparent, na kom mu jasno poručuju da nije dobrodošao u njihov klub.

Na to je reagova Ronaldo, koji je ispod fotografije na kojoj se vidi baner sa porukom ‘CR7 nije dobrodošao’, postavio nekoliko smajlija, ali tu nije bio kraj. On je osetio potrebu da se ponovo obrati, sada zbog spekulacija oko transfera.

– Nemoguće je da se bar jedan dan ne priča o meni. Inače štampa ne bi zaraživala. Znate da ako ne lažete, ne možete da privučete pažnju medija. Nastavite tako, možda jednog dana i objavite neku tačnu vest, poručio je Ronaldo.

Na udaru je bio i Žorž Mendeš, agent Portugalca, navodno zbog toga što mije mogao da mu pronađe tako dugo klub, a poslednje u nizu pregovora, vodio je sa Sportingom.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter