0
Domaći fudbal

Strahinja Erakovic Bibras Natcho Superliga Srbije, derbi, Crvena Zvezda - Partizan Beograd, Srbija 27.2.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

PARTIZAN I ZVEZDA NA NOVIM ISPITIMA U SUPERLIGI: Evo kada i gde možete gledati prenos!

Objavljeno: 29.07.22 u 16:20

Očekuju nas zanimljivi mečevi.

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde u 4. kolu domaće Mozzart Bet Superlige Srbije, imaće posebne mečeve, zbog više faktora. Crno-beli će gostovati Novom Pazaru, dok će crveno-beli dočekati Radnik iz Surdulice. Oba susreta prenosiće Arena sport premium 1.

head coach Ilija Stolica (C) Aleksandar Lutovac Fousseni Diabate (R)
Partizan v TSC Backa Topola, Mozzart Super Liga 2022/2023 on July 23, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Prvi će na teren Partizan, koji od 18.55 ima teško gostovanje na Gradskom stadionu u Novom Pazaru, ali će im jedna stvar olakšati ovaj meč. Naime, zbog incidenata na utakmici sa IMT-om u baražu za opstanak u elitnom rangu srpskog fudbala, neće biti dozvoljeno prisustvo publike.

Ipak, u ekipi iz Humske, trenutno se dešavaju velike turbulencije, nakon što je Ivica Iliev, doskorašnji sportski direktor dao otkaz. Uz to, Saša Zdjelar je napustio Partizan i pojačao CSKA iz Moskve, pa će biti zanimljivo videti kako će se ekipa Ilije Stolice snaći bez njega.

Mladost Lucani – Crvena Zvezda Superliga Srbije 24.7.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Sa druge strane Crvena zvezda od 21 čas igra protiv ekipe koja joj je u protekloj sezoni „uzela“ čak 5 bodova. Surduličani su igrali sjajno protiv srpskog šampiona, pa su izborili pobedu na domaćem terenu, kao i remi na stadionu Rajko Mitić. Nema sumnje da su crveno-beli željni osvete i nova 3 boda u ranoj fazi prvenstva.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter