0
Evropske lige

head coach Milos Milojevic Cukaricki - Hamarbi Hammarby DAC UEFA UECL Europa Conference League 5.8.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

OTKAZ POSLE BRUKE: Srbin napustio klub posle velikog kiksa u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Objavljeno: 29.07.22 u 15:58

Kraj epizode za Srbina.

Miloš Milojević, 39-godišnji srpski fudbalski trener više neće predvoditi Malme, nakon što se rastao sa ovim klubom iz Švedske.

Ova ekipa je doživela veliki neuspeh u kvalifikacijama za Ligu šampiona, gde ju je eliminisao litvanski Žalgiris, koji je pobedio u oba duela i prošao dalje ukupnim rezultatom 2:0. Na kraju je ceh platio srpski trener, koji je napustio klupu prvaka Švedske, a na poslednjem meču su od njega to i zahtevali navijači.

Kako je Malme saopštio, tokom dana su se Milojević i klub dogovorili da svako krene svojim ptutem, a do izbora novog trenera, klub će privremeno voditi Andreas Georgson.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Malmö FF (@malmo_ff)

I sam Milojević se oglasio na Instagramu.

– Svim igračima, trenerima i ljudia u klubu i čitavoj porodici Malmea, želim da kažem veliko hvala. Hvala svima na trudu koji nas je doveo do osvjanja Kupa Ševdske. Zauvek ću nositi u srcu i veliku podršku koju smo imali od navijača na toj, ali i ostalim utakmicama. Ponosan sam što mogu da kažem da sam bio trener Malmea. Dali smo sve od sebe, ali stvari ponekad ne idu kako biste želeli. Kluub želim mnogo sreće u budućnosti i siguran sam da će svi ciljevi koje smo postavili, biti ispunjeni. Hvala puno i zapamtite zauvek, u usponima i padovima, uvek zajedno. Zauvek Malme – poručio je Milojević.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Milos Milojevic (@milosmilojevicofficial)

Podsetimo, Milojević je svojevremeno bio pomoćnik Dejanu Stankoviću kada je on preuzeo Crvenu zvezdu, ali je kasnije napustio stručni štab crveno-belih zbog želje da radi samostalno, pa je uz dosta uspeha vodio Hamarbi, pa Malme.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter