0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Youtube/Screenshot

NOVO POJAČANJE ZVEZDE PRIVODILA POLICIJA: U ovom kraju „crnci“ često umiru – neću da me upucate! (VIDEO)

Objavljeno: 29.07.22 u 16:59

U Beograd dolazi kao MVP.

Retko ko je očekivao da će novi plejmejker Crvene zvezde stići iz Australije, ali se to upravo jutros i dogodilo. Iako se licitiralo sa raznim imenima, poput Nejpira, Henrija, Tejlora, izbor je pao na najboljeg igrača tamošnje NBL lige Džejlena Adamsa.

Adams je sa Sidnej Kingsima osvojio australijski šampionat, a partije koje je pružao, dovele su ga i do prestižne nagrade najboljeg igrača. Pored angažmana u Australiji, Amerikanac je u karijeri igrao i u NBA ligi. Draftovan je 2018. godine od strane Atlante, a i dalje se prepričava događaj iz 2021. kada ga je kao člana Milvoki Baksa, privela policija.

Naime, Adams se neprimereno ponašao tokom vožnje uberom, posvađao se sa vozačem, koji je brzo pozvao policiju. Snimak tog događaja, brzo je obišao društvene mreže, a košarkaš je tom prilikom dobacio policiji:

Samo hoću da budem siguran da nećete da me upucate! U ovom kraju „crnci“ često umiru, rekao je novi košarkaš Crvene zvezde tada.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter