0
Košarka

FOTO: Youtube/Screenshot

NBA SUPERSTAR GLEDA ABA LIGU: Nikada nećete pogoditi koji je tim u pitanju – ovo će oduševiti Srbe! (VIDEO)

Objavljeno: 29.07.22 u 23:45

Evo kako je došlo do toga.

Ako nam se možda ponekad čini, da ABA ligu baš i ne prate u svetu, vreme je da promenimo pogled na to. Jedan od srpskih trenera u NBA ligi, Darko Rajaković, pričao je o mladoj zvezdi Memfisa Dža Morentu, otkrivši da je gledao Borac iz Čačka.

Ja kao trener ne stignem dnevno da pogledam toliko mečeva kao on. On prati i žensku košarku, a nećete verovati da je pratio i Borac iz Čačka. Njegov saigrač s Mari stejta je igrao u Borcu, pa je gledao njihove utakmice. Pitao sam se da li je moguće. Jednostavno, obožava košarku i ne postoji utakmica koju neće pogledati sa interesovanjem, rekao je Rajaković.

Igrač koga je Rajaković spomenuo je Entoni Smit, koji je dres Borca nosio pre 2 sezone, a u ABA ligi je prosečno beležio 6.8 poena uz 3.8 skokova. Podsećamo, jednom prilikom, Donovan Mičel je otkrio da je u Juti imao akciju koja je posvećena Partizanu, a Morent je sigurno otišao korak dalje.

Svemu ovome u prilog ide i činjenica da je Nikola Jokić osvojio drugu uzastopnu MVP nagradu, pa nije ni čudo da se tamošnja javnost zapita odakle on dolazi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter