0
Domaći fudbal

Filip Holender Partizan - Sochi Soci UEFA UECL third qualifying round, UEFA Europa Conference League 12.8.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

HOLENDER DONEO NOVAC PARTIZANU: Evo koliko su crno-beli uspeli da zarade od ovog transfera!

Objavljeno: 29.07.22 u 18:47

Potražiće svoju sreću u Mađarskoj.

Velike promene u Partizanu odrazile su se i na igrački kadar, pa je do sada Humsku napustilo čak 14 igrača, računajući i najnoviji transfer Saše Zdjelara u CSKA iz Moskve. Pored doskorašnjeg kapitena crno-belih, klub je napustio i napadač Filip Holender, koji je pojačao mađarski Vašaš.

Holender je potpisao trogodišnji ugovor, a sada je poznata i Partizanova zarada od ovog transfera. Naime, tim iz Humske će dobiti 250.000 evra na ime obeštećenja, što ne zvuči loše dok se ne pogleda koliko je Holender plaćen prilikom dolaska.

FOTO: Instagram/vasasfc

Srpski vicešampion je mađarskog fudbalera otkupio iz Lugana za 450.000 evra, što znači da su crno-beli 200.000 evra u minusu.

Holender se nije snašao u Partizanu, a novi trener Ilija Stolica imao je druge planove.

– Poslednje tri godine sam proveo u inostranstvu, srećan sam što sam mogao da se vratim u Mađarsku, jer mnogo volim zemlju. Drago mi je što sam privukao interesovanje kluba, a posebno što smo konačno potpisali ugovor. Voleo bih da klub ostvari sve svoje ciljeve u budućnosti. Naravno, bitna mi je i reprezentacija, ali za sada želim da se fokusiram isključivo na Vašaš, da igram što više i da se dokažem, istakao je Holender.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter