Fudbal Super League Season 2019-2020 Crvena Zvezda v Radnicki Nis Stadium Rajko Mitic Marakana Beograd, 27.07.2019. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
in ,

DOBRE VESTI ZA CRVENO-BELE: FIFA ukinula suspenziju Crvenoj zvezdi

Briga manje u Ljutice Bogdana.

Fudbalski savez Srbije (FSS) postupio je posle dopisa Svetske fudbalske federacije (FIFA) i ukinuo suspenziju Crvenoj zvezdi na registraciju novajlija u letnjem prelaznom roku. Ova odluka ozvaničena je od strane Disciplinske komisije naše kuće fudbala, danas oko podneva.

Sve je krenulo dopisom FIFA oko obaveze da se isplati bivšem igraču Radživu van La Pari 270 hiljada evra na ime presude Sportskog suda za arbitražu u Lozani, koji je doneo odluku oko troškova spora i kamate u dvogodišnjem periodu, od 27. jula 2020, i 4.000 švajcarskih franaka, na ime FIFA odluke u istom slučaju. Sada je kompletna suma isplaćena, te je ovaj problem za crveno-bele arhiviran.

Ovo ujedno znači i da Crvena zvezda neće imati problema kada je registracija novih fudbalera u pitanju, te će oni koji do kraja prelaznog roka dođu, odmah biti i dodati na spisak igrača, a poslednji u nizu je Nemanja Milunović povratnik u redove srpskog šampiona.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Autor: HotSport

LUČIĆ NA POZAJMICI U ČUKI: ‘Da se izborim za šansu!’

OTKAZ POSLE BRUKE: Srbin napustio klub posle velikog kiksa u kvalifikacijama za Ligu šampiona.