0
Domaći fudbal

Crvena Zvezda v Radnik Surdulica - Mozzart Super League Season 2022/2023 on July 29, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

CRVENO-BELI KONTROLIŠU IGRU I VODE NA POLUVREMENU: Pešić pokazao zašto je u Zvezdi! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 29.07.22 u 22:04

Koračaju ka nova 3 boda.

Fudbaleri Crvene zvezde i Radnika iz Surdulice trenutno igraju meč 4. kola Mozzart Bet Superlige Srbije na stadionu Rajko Mitić. Nakon prvih 45 minuta domaći vode sa 1:0, a ovaj susret kasnio je 10-tak minuta zbog nestanka struje na najvećem stadionu u Srbiji, ali je kvar brzo rešen.

Već u 10. minutu dobru šansu za crveno-bele imao je Katai. Mirko Ivanić je prosledio loptu srpskom fudbaleru, on je šutirao sa 16 metara, ali je bio neprecizan.

Ipak, već u 12. minutu, domaći dolaze do vođstva. Nakon Pešićevog dodavanja petom, lopta je stigla do Ivanića koji je ovog puta bio precizan.

Ovaj pogodak prvo je poništen zbog ofsajda, ali je nakon VAR provere ustanovljeno da je regularan.

Nakon ovog gola, ritam utakmice je malo opao, dok sve u svojim rukama drži Crvena zvezda. Gosti deluju zgrčeno, deluje da ne mogu da dođu do bilo kakve šanse, kao što je to bio slučaj protekle sezone kada su iznenadili crveno-bele.

Crvena Zvezda v Radnik Surdulica – Mozzart Super League Season 2022/2023 on July 29, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Veliku priliku za novi gol imao je Aleksandar Katai u 33. minutu. On je imao 1 na 1 sa golmanom gostiju, ali je čuvar mreže Radnika sjajno odreagova i zaustavio pokušaj zvezdinog napadača.

Nakon 5 minuta, prva ozbiljnija prilika za Radnik, koji je it kornera pripretio. Jokić je dobro skočio, usmerio je loptu blizu prečke, ali je Borjan uspeo da odbrani ovaj šut.

Poslednju ozbiljnu priliku u prvom poluvremenu Zvezda nije uspela da iskoristi. Katai je snažno pogodio prečku nakon sjajnog poteza, dok se lopta potom odbila na glavnu Kangvi, koji iznenađen, nije uspeo da odreaguje bolje, pa je lotpa otišla pored gola.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter