0
Evrokupovi

Samed Bazdar (C) celebrates after scoring a goal with Ricardo Gomes (L) Aleksandar Filipovic (R) Nikola Terzic Sinisa Sanicanin Slobodan Urosevic Fudbal-Javor Partizan-Super League Season 2022/2023 Ivanjica, 09.07.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

AKO PARTIZAN NE PROĐE AEK, NEĆE SE DOBRO PROVESTI: Crno-beli mogu na Hajduk – lakši rivali u LE nego u LK!

Objavljeno: 29.07.22 u 17:25

Bolje im je da pobede.

Fudbaleri Partizana, svoje učešće u kvalifikacijama za Ligu Evrope započeće 4. avgusta gostovanjem AEK-u iz Larnake na Kipru. Već sada, poznati su potencijalni rivali u plej-ofu za drugo po kvalitetu takmičenje u Evropi, dok su slučaju da crno-beli podbace, preseliće se u plej-of za Ligu konferencija.

Kada bi pogledali spisak rivala u slučaju nepovoljnog rezultata za Partizan i poraza od Kiprana, vidimo da će potencijalni put do Lige konferencija biti znatno teži. Crno-beli bi u tom slučaju mogli da se sastanu sa ekipama Nice, Anderlehta, Antverpena.

Ricardo Gomes (L) and head coach Ilija Stolica
Fudbal-Javor Partizan-Super League Season 2022/2023
Ivanjica, 09.07.2022.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Takođe, u obzir dolazi i ekipa Hajduka iz Splita, koji bi u slučaju pobede nad Vitorijom iz Gimaraeša, takođe mogao na megdan Partizanu.

Sa druge strane, ako ekipa Ilije Stolice savlada AEK, potencijalno bi u plej-ofu za Ligu Evrope mogla da se sastane sa sledećim ekipama:

Gent (Belgija), Austrija Beč (Austrija), Harts (Škotska), Dnjipro (Ukrajina), Silkeborg (Danska), Sivaspor (Turska).

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter