0
Domaći fudbal

Foto: Hotsport

POLUVREME: Radnički Niš – Gzira 1:1! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 28.07.22 u 19:52

Ukupni rezultat dvomeča je 3:3, a u drugom poluvremenu, eventualno produžecima ćemo saznati ko ide dalje.

Radnički je krenuo ofanzivno od samog starta. Motiv domaćim fudbalerima ne fali, pored prolaska dalje, činjenica da ih iz lože bodri selektor reprezentacije Srbije, legendarni Dragan Stojković Piksi je dovoljna za motivaciju.

Ofanziva je i urodila plodom u 14. minutu igra, posle sjajno izvedenog kornera Lazara Jovanovića, najbolje se u petercu gostiju snašao Anton Tolordava i zakucao loptu u mrežu za veliko slavlje na Čairu!

Slavlje ipak nije dugo potrajalo, jer je Gzira svega nekoliko sekundi kasnije stigla do izjednačenja. Kako su krenuli sa centra, upućen je sjajan pas ka Džefersonu, koji je odlično zahvatio loptu i postigao evrogol.

Nakon toga, nastavili smo da gledamo ofanzivu Radničkog, koji je svoje šanse stvarao, najviše preko Jovanovića, Štulića i Arsića, ali nisu uspeli ponovo da stignu do prednosti, pa se na pauzu otišlo sa rezultatom 1:1.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter