0
Domaći fudbal

Bibras Natkho Natcho (C) celebrates after scoring a goal Nemanja Ilic and Filip Holender (R) Fudbal-Javor Partizan-Super League Season 2022/2023 Ivanjica, 09.07.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

PARTIZANOV PRVI POTEZ PO ODLASKU ILIEVA: Napadač napušta Humsku – Stolica ga više ne vidi u ekipi!

Objavljeno: 28.07.22 u 09:34

Izgleda da je vreme za rastanak.

Odlazak Ivice Ilieva iz Partizana, očigledno će doneti mnoge promene, a prva u nizu mogla bi da Filipa Holendera odvede iz Humske. Prema navodima Sportskog žurnala, mađarski reprezentativac srpskog porekla, nije u planovima Ilije Stolice za nastavak sezone.

Takođe, deluje da je već poznato gde će nastaviti karijeru, a kao novi klub navodi se Vašaš. Holender odlično poznaje mađarsku ligu, jer je ranije nosio dres Honveda, u kome je odigrao čak 159 mečeva.

Oviaj odlazak biće čak 13. ovog leta u Humskoj, a deluje da nije poslednji. Naime, pre nekoliko dana, mnogi domaći mediji objavili su da će Saša Zdjelar nastaviti karijeru u CSKA iz Moskve, a ozvaničenje se očekuje uskoro.

Filip Holender je u dresu Partizana zabeležio 69 utakmica na kojima je bio strelac 12 puta, uz 5 asistencija. On je u crno-bele došao dok je trener bio Aleksandar Stanojević, tada je imao određene minute i ulogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter