0
ATP

(191114) -- LONDON, Nov. 14, 2019 (Xinhua) -- Rafael Nadal of Spain reacts during the singles group match against Daniil Medvedev of Russia at the ATP World Tour Finals 2019 in London, Britain on Nov. 13, 2019. (Xinhua/Han Yan)

NADAL ĆE ZAVRŠITI NA SUDU, TUŽBA ZBOG 10 MILIONA EVRA: Isplivali šokantni detalji – evo o čemu se radi!

Objavljeno: 28.07.22 u 09:58

Potpisao je ugovor, ali…

Poznati argentinski biznismen Lisandro Borges, podneo je tužbu protiv jednog od najboljih tenisera u istoriji Rafaela Nadala. On od njega potražuje 10 miliona evra, a u pitanje je doveo ugovor koji je Španac potpisao za južnoameričku turneju na kojoj je trebalo da nastupi.

On je trebao da nastupi na 4 datuma, dok bi za svaki dobio po 2.5 miliona evra, a jedan od glavnih krivaca za njegov nedolazak očigledno je i Nadalov agent Karlos Kosta, koga je Borges oštro isprozivao.

Karlos Kosta je nitkov i to sam mu i rekao, ali njega baš briga za to. On veruje da može da radi šta hoće jer je Rafael Nadal iza njega. Ali, reći ću vam nešto… Da bismo mi tužili prema mom mišljenju najboljeg u istoriji, samo zato što je njegov menadžer nitkov, meni uopšte nije smešno. Istina je, međutim, da ako vam neko nanese toliko štete koliko je on nama, onda nemate izbora, počeo je Borges, a potom je otkrio još šokantnih detalja:

Trebao nam je četvrti datum jer Nadal ne bi došao za manje od četiri datuma za koje bi dobio po 2,5 miliona evra. Za manje od 10 miliona evra on ne bi došao na turneju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter