0
Evrokupovi

FOTO: Malmo FF

LITVANCI ŠOKIRALI FAVORITA U BORBI ZA LIGU ŠAMPIONA: Srbima će ovo teško pasti, sada će se nadmetati za Ligu Evrope! (VIDEO)

Objavljeno: 28.07.22 u 09:10

U pitanju je ogroman neuspeh.

Jedno od najvećih iznenađenja u kvalifikacijama za Ligu šampiona, videli smo u dvomeču ŽalgirisMalme. Švedski šampion, koji sa klupe predvodi bivši pomoćnik u Crvenoj zvezdi Miloš Milojević, doživeo je poraz u oba susreta i tako završio sa najkvalitetnijim takmičenjem u Evropi.

Žalgiris je važio za apsolutnog autsajdera, a nakon što su uspeli da slave u prvom meču sa 1:0 na domaćem terenu, Litvanci su dobili potrebnu nadu i motivaciju za utakmicu u Švedskoj. Ipak i tada, mnogi ljubitelji fudbala nisu im davali velike šanse, ali je Malme ponovo poražen, ovog puta sa 0:2 i to pred svojim navijačima.

Strelci za Žalgiris bili su Matijas Ojevusi u 34. minutu, kao i Renan Oliveira u 52. Žalgiris će u nastavku kvalifikacija za igrati protiv Bodo Glimta, dok je sledeći zadatak Malmea plasman u Ligu Evrope.

U redovima najbolje švedske ekipe, pored srpskog trenera, nastupa i Veljko Birmančević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter