0
AdmiralBet ABA Liga

Novica Velickovic Bandja Sy ABA Liga, Crvena Zvezda - Partizan, polufinale, prva utakmica Belgrade, Serbia on Mart 23. 2019. (credit image & photo: STARSPORT/ Pedja Milosavljevic)

LEGENDA PARTIZANA IMA NOVI POSAO: Nećete verovati u koji klub je otišao!

Objavljeno: 28.07.22 u 13:25

Novica Veličković novi tim menadžer Mege!

Na tu poziciju dolazi umesto svog kolege Milenka Tepića. Novica je nastupao za Megu 2013. i 2014.

Generalni menadžer Mege Goran Ćakić bio je oduševljen što je Novica izabrao upravo njihov klub za početak ne igračke karijere!

„Novica je svojim velikim igračkim iskustvom u dva navrata tokom igračke karijere pomogao mladim i talentovanim igračima Mege da postanu još bolji, među kojima su bili Nikola Jokić i Vasilije Micić. Takođe je imao veoma važnu ulogu prilikom plasmana kluba u ABA ligu, što je izuzetno doprinelo daljem rastu kluba. Sada će u nešto drugačijoj ulozi imati priliku da pomogne nekim novim košarkaškim nadama i da bude ta spona između kluba i igrača u zajedničkom cilju da svi oni napreduju igrački i ljudski i u pravom smeru. Upravo iz svih tih razloga nam je izuzetno drago što je posle završetka igračke karijere Novica baš u Megi započeo svoj novi košarkaški put“, izjavio je Ćakić i potom se zahvalio Tepiću na svemu pruženom u protekle dve sezone:

„Iskoristio bih priliku i da se zahvalim Milenku Tepiću na svemu što je pružio Megi u prethodne dve sezone, prvo na terenu, potom i pored njega. Sigurno je da je ostavio veliki trag i drago nam je da je takav igrač i čovek bio deo našeg kluba“.

Novica je rekao da se Mega izuzetno razvila u odnosu na vreme kada je on bio u klubu:

„Pre svega bih želeo da se zahvalim Megi na ukazanom poverenju. Bio sam deo kluba u dva navrata kada sam na terenu imao priliku da pomognem Megi u njenom rastu, na terenu i van njega. Takođe sam se trudio i da prenesem svoje znanje i iskustvo na mlade i talentovane igrače koji su upravo iz Mege započeli svoj put ka evropskom i svetskom vrhu. I sama Mega je od tada porasla mnogo, sve je posvećeno radu i napretku mladih igrača koji ovde imaju sjajne uslove za treniranje. Moja uloga će ovaj put biti nešto drugačija, ali će motivacija za rad kao i uvek biti na najvišem nivou. Jedva čekam da počne sezona“

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter