0
Evropske lige

FOTO: Twitter/Screenshot

ISPLIVAO ŠOKANTAN SNIMAK IZ TORINA: Potukli se hrvatski trener i sportski direktor, uvrede pljuštale na sve strane! (VIDEO)

Objavljeno: 28.07.22 u 10:19

Hemija nije na zavidnom nivou.

Ekipa Torina u kojoj od naredne sezone nastupaju 3 srpska reprezentativca Saša Lukić, Nemanja Radonjić i Vanja Milinković Savić, trenutno se nalazi na pripremama u Austriji, gde naporno radi kako bi spremno dočekala narednu sezonu. Nakon jednog treninga, u posetu je stigao sportski direktor David Vanjati, a njegov dolazak, obeležio je veliki skandal.

Naime, Vanjati se sukobio sa trenerom Torina Ivanom Jurićem, a sve to je zabeleženo krišom sa jedne terase. Na ovom snimku, koji ne prikazuje početak sukoba, vidi se kako sportski direktor nasrće na Jurića, dok je između njih jedan čovek koji pokušava da ih razdvoji.

Razmenjene su mnoge uvrede, a deluje da je Hrvat bio znatno mirniji od Vanjatija. Kao razlog ovog sukoba, navodi se Jurićevo nezadovoljstvo prelaznim rokom, što je sigurno uvredilo i razbesnelo sportskog direktora.

Ne podiži glas, pokaži poštovanje! Branio sam te od svih, uvek sam te branio od onog s*****, rekao je Vanjati misleći na predsednika kluba Urbana Kaira.

Idi, j*** se, čuo se Jurićev odgovor na snimku.

Nakon ovog događaja, veliko je pitanje da li će doći do pomirenja ili nas očekuju velike turbulencije u Torinu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter